Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hannehv.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5760

Tid til hudpleje & velvære i hele kroppen?

Kom indenfor hos Hannes Hudpleje & Velvære. I den hyggelige klinik med en rolig atmosfære, vil du blive behandlet af kyndige hænder og altid af den samme. Du er i fokus og der er tid til forkælelse!

Behandlinger

Tryk ind på undersiderne, her kan du se priser og mere om behandlingerne og pakkerne.

Zoneterapi

Zoneterapi er en behandling af reflekszoner under fødderne, som holder kroppen i en sund balance. Trænger du til ro i kroppen, styrke dit immunforsvar eller holde kroppen i en sund balance, kan zoneterapi være det helt rigtige.

Massage

Her bliver der taget hånd om dine ømme muskler. For at løsne op for smerter og spændinger kan man få massage med varme lavasten, der nærmest smelter myoserne. Ren forkælelse til dig, der bare vil slappe af og nyde det.

Ansigtsbehandling

Tid til forkælelse af dit ansigt? Behandlingen af dit ansigt sker på dine præmisser. Der er næsten ingen begrænsninger, scrub, massage og maske, der er en ansigtsbehandling for alle

Bryn & Vipper

Flotte vipper og velformede bryn der passer til dig, rammer dit ansigt ind og giver et løft til øjnene. Dine vipper eller bryn farves/tones så de afstemmes efter dine naturlige farver. På samme tid kan du slippe for at tage mascara på.

Mani- & pedicure

Når du rigtig vil forkæle din hænder eller fødder, kan du få en mani- eller pedicure. Det er en luksusneglebehandling til dig. Mulighederne er næsten uendelige og der er helt sikkert én behandling til dig!

Hårfjerning

Vil du gerne slippe for barbering? Gå flere uger mellem hårfjerning? Så er hårfjerning med mild varm voks noget for dig! Du kan gå flere uger uden at skulle barbere eller vokse hår igen.

Ved du allerede hvilken behandling du vil have?

Bestil tid nu